top of page

Arranger en screening

Filmen er blevet screenet på efterskoler, højskoler og gymnasier og kan bruges som oplæg til at diskutere emner som aktivisme, demokrati, medborgerskab, racisme og rescourcespild.

 

Prisen for en enkelt visning til skolens elever er 750 kroner eller 1500 kroner for et års licens for hele skolen. Det er også muligt at få besøg af én af aktivisterne eller lave en digital spørgetime med instruktøren og/eller de medvirkende. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Reaktioner & kommentarer

“Jeg har lige evalueret med eleverne og mange sagde filmen var noget af det mest inspirerende, de havde været igennem.” (Anne Neimann Clement - kulturformidler, Brandbjerg Højskole)

“Det var noget af en øjenåbner omkring hvor meget brugbart mad, som de store supermarkeder egentlig smider ud. Vi må ikke stoppe med at kæmpe for klimaet. Og vi fik et indblik i at ikke alle føler sig trygge og sikre på at være i Danmark, men pga af politik har man fundet syndebukke, som man kan lave til en fjende. Man får lyst til at gøre noget.” (1.k på Roskilde Gymnasium)

"Det var et yderst godt indspark i et forløb der handlede om storpolitik, fordi den giver et glimrende og optimistisk billede på den jordnære aktivistiske tilgang til politik, så eleverne ikke drukner i følelsen af magtesløshed." (Jeppe Steensen - lærer, Østerskov Efterskole)

"Synes den så fint beskriver alle de sejre, nederlag, afmægtigheder og små lys i horisonten, som er prisen for at gå selv. Hurra for ildsjælene." (Mads Nygaard - forfatter & foredragsholder)

Laila%2520discussing%2520scarves_edited_
Fabian%20telefon1_edited.jpg
John%20bl%C3%A5g%C3%A5rdsplads2_edited.j
bottom of page